Allemands god mad til alle.

Om os

Firmaets navn er Allemands, som er det navn, der rammer mig og min madstil perfekt. Ideen bag navnet Allemands og mit slogan: God mad til Alle er god mad til alle lejligheder. Så meget som muligt er hjemmelavet med vægt på kvalitet til overkommelige priser, hvor alle gæster er velkomne. 

Lidt om Allemands

MADEN

For at sikre mig den kvalitet jeg ønsker og at sætte mit eget præg på maden, laver jeg så meget som muligt fra bunden, og opskrifterne er oftest mine egne. Jeg vil beskrive min madstil som dansk/fransk med et stort tvist af kreativitet, og smagen er især vigtig for mig.  Jeg er god til de klassiske retter, men har også meget erfaring i det italienske, i det spanske, og i det asiatiske køkken.

Men det vigtigste for mig er tilfredse og ikke mindst glade gæster, så derfor vil der altid være mulighed for at komme forbi til et menumøde, hvor jeg vil hjælpe med at finde frem til den mad, der passer bedst til jeres arrangement.

Allemands Forret Nytår 2020
Allemands Forret

BAGGRUNDEN

Jeg er født i 1976 og har været i restaurationsbranchen i over 25 år. Jeg

startede min karriere som faglært kok på Dragsholms Slot og har derefter hovedsageligt arbejdet som souschef eller køkkenchef på restauranter i København. Jeg har i en periode også været køkkenchef i Ilulissat på Grønland.

Mine jobs har været alt lige fra mindre a la carte/selskabsrestauranter med 50 – 150 pladser, til store selskaber på over 1500 cov. og arrangementer på op til 4000 deltager. Frem til min start i Kirke Helsinge var jeg souschef i København i en større kantine, hvor vi lavede mad til ca. 2000 cov.

ALLEMANDS

Firmaet startede i Kirke Helsinge, som er en lille landsby ved Gørlev og Høng, midt imellem Kalundborg og Slagelse. I over 4 år har vi drevet cateringvirksomhed i byens forsamlingshus. Som vært for Kirke Helsinge forsamlingshus, der har plads til 200 stående og 140 spisende gæster, kan jeg afholde arrangementer af alle slags.

I 2020 overtog vi yderligere Cafeen i Tømmeruphallen,  der ligger få kilometer nordøst for Kalundborg. Det er navngivet Cafe Allemands. Det giver os flere muligheder for at afholde større arrangementer og events. I Tømmerup har vi i cafeeen plads til 150 spisende gæster. I multihallen er der plads til 200 spisende gæster, og i et mindre selskabslokale, kan der sidde 55 gæster. 

Allemands catering leverer mad og events til hele Sjælland, hvor vi også kan skaffe personale.

Vi vil selv, og i samarbejde med de 2 dedikerede bestyrelser, afholde forskellige arrangementer, såsom foredrag, intimkoncerter og diverse smagninger.

Gode ideer til arrangementer er velkomne, og man kan følge med på både forsamlingshusets, hallens og min Facebook- og hjemmeside.


 Men venlig hilsen

 Søren Kristensen

Allemands Dessert nytår 2020