Allemands god mad til alle.

Allemands receptionsmenu

Skab din egen buffet...

Nederst på siden følger et udpluk af vore ideer, eller skriv jeres ønsker ned, så giver vi et tilbud. 

Vi har også lavet en let og lækker receptions buffet.

Menumøde SE HER

Receptioner

Receptionsmenu

 

Receptionsbuffet

Bloody mary shot

Lynstegt laks på fennikelcrudite og urteskum

Halve æg med karsemayonnaise og rejer

Rulle af kalveroastbeef med grov pickles og peberrod

Gourmetkartofler med rygeost og ristet bacon

Bagt hokkaido salat med hvedekerner og syltede rødløg

Bruchetta med piment og basilikumpesto

Smørristede rugbrød med havsalt

Gateau Marcel med mango/passionsfrugtcoulis

Lagret primadonna med tomatmarmelade

 

Pris pr. cov. 225,- kr.

Fingermad

Små lækre retter, der kan spises i en eller to bidder uden brug af bestik.

Minimum 6 retter pr. kuvert

Vegetar


Bloody Mary-shoot 

Bruchetta med tomat og pesto

3 slags grønsagssticks og grissini med dressinger

Ristede polenta med grønærtepure og chipotle

Minisandwich med brie og rødløgsmarmelade

Canapé med grillet aubergine og tomat-humus



Kød

Canapé med andepaté og syrlig tranebærkompot

Røget tyndsteg rullet med krydret ris

Gourmekartofler med rygeost, rødløg og bacon

Minifrikadeller, thai eller alm.

Svesker i svøb

2 slags charcuteri med rosmarin-brød

Minisandwich med oksefilet og parmesancreme

Fisk og skaldyr


Canapé med fisketerrin og chilicreme

Rørt tuntatar på grov kiks

Tortillasruller med røget hellefisk eller laks.

Wasabiscampi på pind

Lakserillette med ristet rugbrød og agurk

Minisandwich med røget laks og agurk



Efterretter


3 slags skåret frugt.

Gateau Marcel.

Jordbær dyppet i chokolade.

Rødgrødsshot med flødecreme.

Vesterhavsost med tomatmarmelade.

Mazarinkage, karameliseret frugt og myntegranulat.

Der er minimum et af hvert emne pr. person .

Pris 28,- kr. pr. ret.

Ved køb på over 280,- kr. pr. kuvert gives der 10% rabat.

Alle de viste priser er pr. person.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Læs mere om Allemands Cookiepolitik.
Godkend