Allemands god mad til alle.

Allemands a la carte hovedretter

Sammensæt din egen menu.

Retterne hos Allemands kan bestilles, som de er eller bruges som inspiration. Vi sammensætter naturligvis også menuer ud fra dine personlige ønsker og under hensyntagen til sæson.

Menumøde SE HER

A la carte hovedretter

God mad til Alle, om I er til det klassiske eller ønsker inspiration fra andre lande eller ønskes der flere end 5 retter, kan vi give forslag til mellemretter. Vi kan også sammensætte en menu, der passer alles budget og smag. Ring med jeres ønsker, og vi giver et tilbud.


Ved køb af 3 eller flere retter, gives der fra 10% rabat på menuen.

Til alle hovedretter serveres op til 4 retters menu,  årstidens garniture, og det er muligt at erstatte kartofler med garniture. Rettens kartoffel skifter efter sæson/ønske.



Hovedretter.


1.  Klassisk flæskesteg med rødkål, brunede/hvide kartofler, skysauce, samt surt.

Denne ret serveres ikke med årstidens garniture, men kan tilvælges for 10,- kr..

145,- kr. pr kuvert.

2.  Gammeldags oksesteg, med glaseret perleløg, peberrodsskum, hertil skysovs og kartofler.

155,- kr. pr kuvert.

3.  Porterbraiseret kalvesteg, serveres med grov æblekompot, kartofler og porter sky.

165,- kr. pr kuvert.

4.  Porchetta med citron og urter, hertil løgkompot, kartofler og øl/timian sky.

165,- kr. pr kuvert.

5.  Majsstegt sej, hertil bagte små tomater, kartofler og æblesky.

170,- kr. pr kuvert.

6.  Urtestegt kalvetyksteg, med gratineret squash, kartofler og cognac/pebersauce.

175,- kr. pr kuvert.

7.  Hasselnøddefarseret perlehøne, med bagte pære og rodfrugter, pommes duchesse, hertil portvin/svampecreme.

185,- kr. pr kuvert.

8.  Balsamico/rosmarin-glace lammecoulotte, hertil bagte løg og urtebagte kartofler, samt rosmarinsky.

192,- kr. pr kuvert.

9.  Trancheret mandelstegt kalvemedaljon, serveres med stegte svampe, pommes anna, samt kørvelsky.

192,- kr. pr kuvert.


Hovedretter kan serveres på tallerken eller på fad efter ønske. Til ret nummer 5 og 7, vil der være ekstra tillæg, hvis 2. gangs servering ønskes.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Læs mere om Allemands Cookiepolitik.
Godkend