Allemands god mad til alle.

Allemands  a la carte

Sammensæt din egen menu...

Retterne hos Allemands kan bestilles ,som de er eller bruges som inspiration. Vi sammensætter naturligvis også menuer ud fra dine personlige ønsker og under hensyntagen til sæson.

Menumøde SE HER…

Forretter

God mad til Alle, om I er til det klassiske eller ønsker inspiration fra andre lande, eller ønskes der flere end 5 retter, kan vi give forslag til mellemretter. Vi kan også sammensætte en menu, der passer alles budget og smag. Ring med jeres ønsker, og vi giver et tilbud.


Ved køb af 3 eller flere retter, gives der min. 10% rabat på menuen.

Til alle forretter serveres brød og smør eller koldpresset olier efter ønske.



Forretter.


1.  Tunmousse, lagt på salat, hertil citron, dildcreme.

52,- kr. pr. kuvert.

2.  2 Tarteletter, med høns i asparges. (Der serveres ikke brød til denne ret.)

52,- kr. pr. kuvert.

3.  Lynstegt kulmule, syltede rødløg, hyldeblomst, hollandaise og urter

62,- kr. pr. kuvert.

4.  Lakseterrin, lagt på salat med rejer og chili/limemarineret fennikel, samt urtecreme

59,- kr. pr. kuvert.

5.  Persillefarseret unghanebryst, lagt på salat med stegte svampe og en aspargescreme

59,- kr. pr. kuvert.

6.  Æggerulle med laksecreme og spinat, lagt på salat, hertil asparges, dildcreme

61,- kr. pr. kuvert.

7.  Kold agurkecremesuppe, serveres med hvidløgsstegte scampi, på tomatkompot

61,- kr. pr. kuvert.

8.  Perlehønerulle med gin-fars, lagt på æblesalat med mandler, hertil rødbedeskum

67,- kr. pr. kuvert.

9.  Orangebraiseret svinekæber, lagt på blomkålsris og orangeglace

65,- kr. pr. kuvert.


Ved 5 eller flere retter kan forretter sættes ind i menuen som mellemretter eller som hovedretter. I en menu med mange retter, kan det også være en fordel at indsætte en "ganefrisker" (lette retter, der renser/forfrisker før næste ret) granitér, sorber, shoots osv..

Du kan også finde inspiration i vores receptionsmenu. KLIK HER.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Læs mere om Allemands Cookiepolitik.
Godkend