Allemands Buffeter
Skab din egen buffet...
Buffeten hos Allemands kan bestilles, som de er eller bruges som inspiration. Vi sammensætter naturligvis også menuer ud fra dine personlige ønsker og under hensyntagen til sæson.
Buffeter
God mad til Alle, om I er til det klassiske eller ønsker inspiration fra andre lande, kan vi sammen finde en buffet, der passer til alles budget og smag. Buffeten kan også sammensættes på tværs af menuerne. Ring og få et tilbud.
Minimum 15 kuverter.
Buffet 1.
Forret
Lakseterrin
lagt på salat med chili/lime marineret fennikel, samt urtescreme.
Hovedret
Kyllingebryst med bacon og urter.
Små thai- eller alm. frikadeller.
Grøntsagstærte.
Små bagte kartofler.
Kålsalat med, spinat og æbler.
Mix salat med tomater, gulerødder og agurk.
Olie/eddike dressing.
Sauce verte eller sky sauce.
Dessert
Pandekager
med orange mousse og bærkompot.
195,- kr. pr. kuvert.
Buffet 3.
Forret
Lakse ceviche samt let røget laksesouffle frikadelle
med urtesalat, syltede ingefær/svampe og mild wasabicreme.
Hovedret
Hasselnøddefarseret perlehøne.
Urtestegt kalvetyksteg.
Porchetta med urter og citron.
Småbagte kartofler.
Spidskålssalat med honningsennep, ærter og blegselleri.
Stegt kikærtesalat med edamamebønner, syltede rødløg og tahindressing.
Øl/timian sky.
Dessert
Bærtærte med mango/passionsfrugt mousse
hertil bærkompot og hvid portvinsis.
279,- kr. pr. kuvert.
Buffet 2.
Forret
Persillefarseret unghanebryst
lagt på salat med stegte svampe og en aspargescreme.
Hovedret
Øl marineret svineryg.
Langtidsstegt oksesteg.
Broccolisalat.
Napolitana med majs, peberfrugt, radiser og vinagrette.
Tabouleh.
Småbagte kartofler.
Sauce verte eller sky sauce.
Dessert
Brownie
serveret med jordbær/orangemousse, bærcoulis og frugt.
235,- kr. pr. kuvert.
Buffet 4.
Forret
Lynstegt kulmule
syltede rødløg, hyldeblomst, hollandaise og urter.
Hovedret
Persille stegt unghane med rabarbersky.
Lammecoulotte balsamico glace med rosmarin og hvidløg.
Trancheret kalve medaljon stegt mandler.
Pommes anna.
Pommes rissole.
Mini polenta terne, sprødstegt med urter.
Lun gulerodssalat med kapers, peberrod og spædspinat.
Fennikel salat med røde ris, rucola og saltristede mandler.
Kørvel sky.
Dessert
Hvid chokolade parfait med tyrkisk peber
serveres med mandelkage, hertil appelsin coulis.
309,- kr. pr. kuvert.
Alle forretter serveres med brød og smør
Ønskes der brød til hovedretten, kan dette tilkøbes for 5,- kr. pr. kuvert.
Ekstra kartoffel til buffet, f.eks. pommes duchesse med gulerødder, flødekartofler, osv.
10,- kr. pr. kuvert.
Copyright © Allemands ApS
Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.
Læs mere om Allemands Cookiepolitik.