Allemands god mad til alle.

Allemands Buffeter

Skab din egen buffet...

Buffeten hos Allemands kan bestilles, som de er eller bruges som inspiration. Vi sammensætter naturligvis også menuer ud fra dine personlige ønsker og  under hensyntagen til sæson.

Menumøde SE HER

Buffeter

God mad til Alle, om I er til det klassiske eller ønsker inspiration fra andre lande, kan vi sammen finde en buffet, der passer til alles budget og smag. Buffeten kan også sammensættes på tværs af menuerne. Ring og få et tilbud.

Minimum 15 kuverter.

Buffet 1.

Forret

 Lakseterrin

lagt på salat med chili/lime marineret fennikel, samt urtescreme.

Hovedret

Kyllingebryst med bacon og urter.

Små thai- eller alm. frikadeller.

Grøntsagstærte.

Små bagte kartofler.

Kålsalat med, spinat og æbler.

Mix salat med tomater, gulerødder og agurk.

Olie/eddike dressing.

Sauce verte eller sky sauce.

Dessert

Pandekager

med orange mousse og bærkompot.

195,- kr. pr. kuvert.

Buffet 3.

 Forret

Lakse ceviche samt let røget laksesouffle frikadelle

 med urtesalat, syltede ingefær/svampe og mild wasabicreme.

Hovedret

Hasselnøddefarseret perlehøne.

Urtestegt kalvetyksteg.

Porchetta med urter og citron.

Småbagte kartofler.

Spidskålssalat med honningsennep, ærter og blegselleri.

Stegt kikærtesalat med edamamebønner, syltede rødløg og tahindressing.

Øl/timian sky.

Dessert

Bærtærte med mango/passionsfrugt mousse

 hertil bærkompot og hvid portvinsis.

279,- kr. pr. kuvert.

Buffet 2.

Forret

Persillefarseret unghanebryst

 lagt på salat med stegte svampe og en aspargescreme.

Hovedret

Øl marineret svineryg.

Langtidsstegt oksesteg.

Broccolisalat.

Napolitana med majs, peberfrugt, radiser og vinagrette.

Tabouleh.

Småbagte kartofler.

Sauce verte eller sky sauce.

Dessert

Brownie

 serveret med jordbær/orangemousse, bærcoulis og frugt.

235,- kr. pr. kuvert.

Buffet 4.

 Forret

Lynstegt kulmule

syltede rødløg, hyldeblomst, hollandaise og urter.

Hovedret

Persille stegt unghane med rabarbersky.

Lammecoulotte balsamico glace med rosmarin og hvidløg.

Trancheret kalve medaljon stegt mandler.

Pommes anna.

Pommes rissole.

 Mini polenta terne, sprødstegt med urter.

Lun gulerodssalat med kapers, peberrod og spædspinat.

Fennikel salat med røde ris, rucola og saltristede mandler.

Kørvel sky.

Dessert

Hvid chokolade parfait med tyrkisk peber

 serveres med mandelkage, hertil appelsin coulis.

309,- kr. pr. kuvert.

Alle forretter serveres med brød og smør

Ønskes der brød til hovedretten, kan dette tilkøbes for 5,- kr. pr. kuvert.

Ekstra kartoffel til buffet, f.eks. pommes duchesse med gulerødder, flødekartofler, osv.

 10,- kr. pr. kuvert.