Menuerne hos Allemands, kan bestilles som de er eller bruges som inspiration, vi sammensætter naturligvis også retter og menuer efter ønske og sæson. God mad til Alle, om I er til det klassiske eller ønsker inspiration fra andre lande eller ønskes der flere end 3 rette, kan vi give forslag til mellemretter, kan vi sammen finde en menu, der passer alles budget og smag, ring med jeres ønsker og vi giver et tilbud.
Ved køb af 3 eller flere retter, gives der fra 10% rabat
Til alle hovedretter serveres årstidens garniture
1. Flæskesteg,
med rødkål, svesker, brunede/hvide kartofler, skysauce, samt surt.
Denne ret serveres ikke med årstidens garniture, kan tilvælges for 10,- kr.
145,- kr. pr cov.
2. Gammeldags oksesteg,
med glaseret perleløg, peberrodsskum, hertil skysovs og nye kartofler
155,- kr. pr cov.
3. Porterbraiseret Kalvesteg,
serveres med grov æblekompot, kartofler og porter sky
165,- kr. pr cov.
4. Porchetta med citron og urter,
hertil løgkompot, kartofler og øl/timian sky.
165,- kr. pr cov.
5. Majsstegt sej,
hertil bagte små tomater, kartofler og æblesky
170,- kr. pr cov.
6. Urtestegt kalvetyksteg,
med gratineret squash, kartofler og Cognac/pebersauce.
175,- kr. pr cov.
7. Hasselnøddefarseret perlehøne,
med bagte pærer og rodfrugter, pommes duchesse, hertil portvin/svampecreme
185,- kr. pr cov.
8. Balsamico/rosmarin glace lammecoulotte,
hertil bagte løg og urtebagte kartofler samt rosmarinsky
192,- kr. pr cov.
9. Trancheret mandelstegt kalve Medaljon,
serveres med stegte svampe, Pommes Anna, samt kørvelsky
192,- kr. pr cov.
Hovedretter kan portionsanrettes eller serveres på fad. Ved valg af ret nr 5, 7 og 8 vil der være er tillæg på 10 kr pr couv ved 2. gang servering.