BUFFET
Minimum 15 kuverter.
Skab din egen buffet
Buffeten hos Allemands, kan bestilles som de er eller bruges som inspiration, udover det viste forslag, sammensætter vi naturligvis også menuer ud fra dine personlige ønsker og sæson. God mad til Alle, om I er til det klassiske eller ønsker inspiration fra andre lande, kan vi sammen finde en buffet, der passer alles budget og smag. Forslagene kan også sammensættes buffer imellem, samt skiftes med retter fra menuen, ring og få et tilbud.
Buffet 1.
Forret
Lakseterrin lagt på salat med chili/lime marineret fennikel, samt urtescreme
Hovedret
Kyllingebryst med bacon og urter
Små thai eller alm. frikadeller
Grøntsagstærte
Små bagte kartofler
Kålsalat med spinat og æbler
Mix salat med tomater, gulerødder og agurk
Olie/eddike dressing
Sky sauce
Dessert
Pandekager med orange mousse og bærkompot
189,- kr. pr. cov
Buffet 2.
Forret
Persillefarseret unghanebryst lagt på salat med stegte svampe og en aspargescreme
Hovedret
Øl marineret svineryg
Langtidsstegt oksesteg
Broccolisalat
Napolitana med majs, peberfrugt, radiser og vinagrette
Tabouleh
Små bagte kartofler
Sauce verte eller sky sauce
Dessert
Brownie, serveret med jordbær/orangemousse Bær coulisse og frugt
215,- kr. pr. cov.
Buffet 3.
Forret
Lakse Ceviche samt let røget laksesouffle frikadelle
med urtesalat, syltede ingefær/svampe og mild wasabicreme
Hovedret
Hasselnøddefarseret perlehøne
Urtestegt kalvetyksteg
Porchetta med urter og citron
Små bagte kartofler
Spidskålssalat med honningsennep, ærter og blegselleri
Stegt kikærtesalat med edamamebønner, syltede rødløg og tahinedressing
Øl/timian sky
Dessert
Bærtærte med mango/passionsfrugt mousse, hertil bærkompot og hvid portvinsis
269,- kr. pr. cov.
Buffet 4.
Forret
Lynstegt kulmule
syltede rødløg, hyldeblomst, hollandaise og urter
Hovedret
Persille stegt unghane med rabarbersky
Lammecoulotte balsamico glace med rosmarin og hvidløg
Trancheret kalve Medaljon stegt mandler
Pom Anna
Pom Rissole
Mini polenta terne, sprødstegt med urter
Lun gulerodssalat med kapers, peberrod ogspædspinat
Fennikel salat med røde ris, rucola og saltristede mandler
Kørvel sky
Dessert
Hvid chokolade parfait med tyrkisk peber, serveres med mandel kage, hertil appelsin coulis
299,- kr. pr. cov.
Alle forretter serveres med brød og smør
Ønskes der brød til hovedretten kan dette tilkøbes for 5,- kr.
Ekstra kartoffel til buffet
F.eks. Pommes duchesse med gulerødder, Fløde kartofler, osv.
Pr. stk. 10,- kr.